wijz

werwijze-1

Als eerste wil ik natuurlijk graag van jullie weten wat jullie wensen zijn! We kunnen dit samen bespreken in mijn studio in de Performance Factory, maar in de meeste gevallen kan dit ook prima per e-mail. Omdat elke kaart uniek is en de drukkosten te maken hebben met het aantal, het formaat en het papiersoort bepaal ik de prijs aan de hand van jullie wensen, benodigd aantal kaarten en eventuele extra’s. Ik geef jullie hiervan eerst een indicatie voordat ik voor jullie aan de slag ga.

werwijze-2

Aan de hand van jullie wensen maak ik een eerste opzet. Deze stuur ik via mail zodat jullie daar commentaar op kunnen geven. Ik verwerk dat weer in het ontwerp, net zo lang totdat jullie 100% tevreden zijn. Soms communiceert het sneller via WhatsApp, dan App ik een foto van mijn beeldscherm en kun je direct reageren en ik direct aanpassen. Wanneer je het leuk vind om het ontwerp samen met mij af te maken dan doen wij dit samen achter mijn computer.

werwijze-3

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp, dan laat ik een proefdruk maken. Na ontvangst van de proefdruk kunnen ook nog aanpassingen gedaan worden. Ik denk met jullie mee over het papiersoort en extra’s zoals touwtjes, stickers, tape enzovoort. Dit overleggen we tijdens het ontwerp proces! O.a. adresstickers & sluitzegels kan ik qua ontwerp afstemmen op de kaart. De enveloppen kan ik eerder bij jullie laten afleveren zodat je vast kunt beginnen met adressen schrijven.

werwijze-4

Wanneer de proefdruk helemaal naar wens is dan worden de kaarten definitief gedrukt. De levertijd van de kaarten is 1 à 2 werkdagen, maar kan nog één of twee dagen langer zijn wanneer de kaarten nog verzendklaar moeten worden gemaakt (met touwtjes / zakjes confetti etc.). Ik word hierbij geholpen door verschillende Talenten. Via WhatsApp houd ik jullie op de hoogte van de verzending.

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op:

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op:

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op: