wijz

werwijze-1

Ik geef heel graag advies op afstand. Hoe ik dat doe?

Stuur mij foto’s van de ruimte waar jullie graag advies voor willen, dit mag ook via What’s App als je een goede camera op je telefoon hebt! Daarbij geef je jullie wensen aan. Wat is jouw woonstijl? En die van je partner? Je hebt vast wel wat ideeën en inspiratie opgedaan op Pinterest, Instagram en in woonbladen. De beelden die jullie het meeste aanspreken mogen jullie doorsturen en ik ga jullie Pinterest bord uitgebreid bestuderen.

werwijze-2

Aan de hand van jullie input maak ik eerst een moodboard: een compositie van inspirerende beelden die samen een bepaalde stijl of sfeer uit drukken. Ik geef hierin weer welke kleuren, vormen, materialen en patronen ik ga gebruiken in de rest van het interieuradvies. Als het moodboard jullie aanspreekt dan ga ik verder met de rest van het plan;

werwijze-3

Ik werk mijn advies uit met behulp van een eenvoudige plattegrond van de ruimte én vooraanzichten. Op de plattegrond maak ik een indeling van de meubels. Ook door middel van inspiratie plaatjes zal ik bepaalde ideeën uitbeelden en verduidelijken (zie ook mijn portfolio) Ik geef meestal alleen suggesties voor kleuren, meubels & accessoires, zo kunnen jullie zelf de prijs & kwaliteit bepalen.

werwijze-4

Ik mail jullie eerst de digitale versie van het plan. Daarop kunnen jullie één keer commentaar geven om het nog meer naar jullie wens te maken. Helemaal tevreden? Dan laat ik het plan printen & inbinden en ontvangen jullie het samen met de kleurstaaltjes per post. De kleurstaaltjes zijn vooral handig om mee te nemen bij het shoppen naar meubels & accessoires zodat je zeker weet dat de kleuren passen binnen het kleurenpalet.

Prijzen voor een interieur advies liggen tussen de €150 en €300, afhankelijk van jullie wensen. Neem contact op wanneer je meer wilt weten!

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op:

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op:

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op: