wijz

werwijze-1

Als eerste wil ik natuurlijk graag van jullie weten wat jullie wensen zijn! We kunnen dit samen bespreken in mijn studio in de Performance Factory, maar in de meeste gevallen kan dit ook prima per e-mail. Omdat elke kaart uniek is en de drukkosten te maken hebben met het aantal, het formaat en het papiersoort bepaal ik de prijs aan de hand van jullie wensen, benodigd aantal kaarten en eventuele extra’s. Ik geef jullie hiervan eerst een indicatie voordat ik voor jullie aan de slag ga.

werwijze-2

Aan de hand van jullie inspiratie en ideeën maak ik een eerste opzet. Deze stuur ik via mail zodat jullie daar commentaar op kunnen geven. Ik verwerk dat weer in het ontwerp, net zo lang totdat jullie 100% tevreden zijn. Ook houden we contact via Whatsapp zodat we snel kunnen schakelen. Geen gedoe met inloggen, bestellen of een onbereikbare klantenservice, ik ben jullie aanspreekpunt en ik blijf tot het eind persoonlijk betrokken. Ik bevestig eventuele touwtjes, strikjes of confetti met zorg en oog voor detail.

werwijze-3

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp, dan laat ik een proefdruk maken. Na ontvangst van de proefdruk kunnen ook nog aanpassingen gedaan worden. De enveloppen kan ik eerder bij jullie laten afleveren zodat je vast kunt beginnen met adressen schrijven.  Ook adresstickers & sluitzegels kan ik qua ontwerp afstemmen op de kaart.

werwijze-4

Wanneer de baby is geboren dan kunnen jullie mij een whatsapp sturen met de geboortegegevens. Ik mail het ontwerp dan nog een keer ter goedkeuring en stuur het daarna daar de drukker. De levertijd van de kaarten is 1 à 2 werkdagen, maar kan nog één of twee dagen langer zijn wanneer de kaarten verzendklaar moeten worden gemaakt met touwtjes / foto’s / zakjes confetti etc, dus houd daar rekening mee! Het verzendklaar maken is vaak een enorme klus dus daar word ik bij geholpen in de creatieFabriek VolTalent. Ik laat jullie via e-mail of Whatsapp weten wanneer jullie de kaarten in huis kunnen verwachten. Máár, als jullie willen kunnen wij de kaarten ook op de post doen! De postzegels worden dan verrekend in de kosten en de overgebleven kaarten (voor jullie zelf, buren & familie) krijgen jullie thuis gestuurd om zelf uit te delen.

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op:

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op:

CONTACT MIJ:

Tankelanden 2
7542 DR Enschede
bymarij@gmail.com
+31 (0) 618768112
 

Volg mij op: