Een kroontje op ons werk

 In ByMarij

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven *veegt voorhoofd af*. Ik had namelijk een paar deadlines afgelopen weken die onder andere te maken hadden met de komst van Koningin Máxima op 21 juni aanstaande. Ik ben enorm vereerd dat ik daar een bijdrage aan mocht leveren! En mag leveren, maar daarover later meer.

Het begon met de uitnodiging voor de genodigden die aanwezig zullen zijn bij de officiële opening van gebouw Zuid van de Performance Factory. Het is inmiddels wel bekend dat ik in dit pand sinds 1 November een fijne werkplek deel met Anne-Baukje. Als participanten van de Performance Factory kregen wij zelf óók een uitnodiging, JEY! Aansluitend aan de opening is er een Midzomer Festival op het buitenterrein, vandaar dat ik de uitnodiging ook in tropische sferen maakte met een link naar gebouw zuid door het gebruik van de kenmerkende lijnen, de groene kleur en een fotostrip van de binnen en buitenkant van het gebouw. Samen met Mirjam (één van de talenten) bond ik de kaarten met jute touw bij elkaar en voorzagen we de kraft kleurige enveloppen van een bijpassend adres etiket en een sluitzegel. Zie hieronder en bewonder.

“Talenten aanboren, mensen in hun kracht zetten én samen het onmogelijke mogelijk maken; daar staan de organisaties en ondernemers van onze bruisende talentenfabriek voor”.

En ik dus ook!

Met het ontwerpen van de uitnodiging voor de opening en de visuals rondom het Midzomer Festival kon ik mijn eigen talenten inzitten. Maar ik vind het ook zó tof dat ik binnen de Performance Factory de ruimte en de middelen heb om ook andere mensen in hún kracht te zetten.

Ik vertelde eerder al dat Mirjam haar intrede heeft gedaan in onze ‘creatieFabriek’ en sinds kort is daar nog een talent bij gekomen: Mirthe. Met name het tekentalent van Mirthe is een enorme aanvulling op het team!! Voor een trouwkaart maakte ze een illustratie van het bruidspaar in hun geliefde campertje:

Ook maakte ze een illustratie die ik gebruikte voor een nieuwe vacature voor “social media talent”. Op onze Facebook pagina kun je daar meer over lezen. De webshop is namelijk gevuld, dus nu is het zaak dat héél Nederland ons weet te vinden! Marketing vind ik wel een verhaal apart en ik heb zelf eerlijk gezegd een haat-liefde verhouding met social media. Facebook & Instagram zijn beide een mooi medium om je product met bijbehorend verhaal aan de man (in ons geval waarschijnlijk vrouw) te brengen, maar dan moet er wél een continuïteit zitten in het posten van berichten.

En die continuïteit is niet mijn talent, dus gemiste kans! Mirjam en Mirthe hebben er ook geen liefde voor, dus nu zoeken we als aanvulling op ons team een talent die het fantastisch vind om bijvoorbeeld leuke win-acties te bedenken en dagelijks een bericht en/of filmpje te plaatsen. Meer content delen = Meer bekendheid = Meer omzet = Meer persoonlijke ontwikkeling en dus heel veel blije klanten, blije talenten en een blije Marije. Win-Win-Win!

Terug naar de Koningin.

Vanuit het Koningshuis werd er gevraagd naar rond te tafel gesprekken; de Koningin wil graag in gesprek gaan met mensen en ondernemers die een bijzondere band hebben met de Performance Factory en die iets bijzonders betekenen in de samenwerking.

En toen dacht de organisatie o.a. aan mij…

Aan MIJ?!! Jazeker, aan ByMarij!

Wat een enorme eer! Maar ook super spannend. Want wat zeg je tegen de Koningin? Gelukkig komt de vraagstelling vanuit Máxima die van alles zal vragen naar mijn rol binnen de Performance Factory en wat ik kan betekenen voor anderen. Daar weet ik vast wel antwoord op, mits ik niet omval van de zenuwen.

Voor deze once-in-a-lifetime ervaring heb ik een toffe (ietwat boven mijn budget maar hallooo De Koningin!!) outfit geshopt en de afspraak met de kapper staat die dag om 9:30 gepland. Het voelt een klein beetje alsof ik weer ga trouwen!

Helaas is het niet toegestaan om foto’s of selfies te maken, maar tijdens haar bezoek zal de pers aanwezig zijn en wordt alles vastgelegd door een fotograaf en een videograaf. De foto’s krijgen wij ook doorgestuurd dus mocht zich op korte termijn nog geen Social Media Talent aanmelden, dan heb ik in ieder geval weer wat materiaal om op social media te delen! Bij deze ben je alvast gewaarschuwd voor some Serious Máxima Spam.

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment