Bye Marij

 In ByMarij

Einde 2018…

In het afgelopen jaar hield ik je al met 10 blogs op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ByMarij & Studio VolTalent en wat daarbij kwam kijken: onzekerheid, ongeduld, authenticiteit, talentontwikkeling, groei, mijn ontmoeting met Koningin Máximamarketing, persoonlijk leiderschap, waardebepaling en in mijn laatste blog propte ik nog even snel de bijzonderheden uit oktober en november.

Ik verwacht niet dat je alle blogs gaat terug lezen en ik ga ook niet alles herhalen, maar ik kan je vertellen dat er in één jaar heel veel is veranderd! En bijna alle blogs hebben in zekere zin hetzelfde onderwerp, namelijk Vol Talent (inmiddels Studio VolTalent).

Tja, waar het hart vol van is daar stroomt de mond van over…

Een nieuw jaar is dan ook een goed moment om nieuwe stappen te zetten en daarom heb ik besloten dat ik vanaf 2019 verder ga als Studio VolTalent om de groei te maken van zzp-er naar bedrijf!

Hoe ik dat ga doen? Daar ga ik (gaan wij) hier over schrijven.

De custom-made kaarten zullen dus ook onder de studio komen, maar daarmee ontstaan zó veel mogelijkheden om dit uit te breiden met additionele producten die wij kunnen verkopen in de webshop! Deze beslissing was voor mij even een mindset dingetje, maar wat ik leerde over bloggen is hierop ook van toepassing:

Kill your darlings! Dit motto roept op tot het schrappen in teksten. Het gaat hierbij vaak niet alleen over de vorm, maar ook om fundamentele keuzes wat je als schrijver wilt vertellen. Volgens het motto moeten auteurs en tekstschrijvers afstand durven te nemen van passages en karakters waar zij zelf van houden maar die strikt genomen niets toevoegen aan een tekst of verhaal.

Dus bij deze, i’m killing my darling: Bye bye Marij! Ik ga daar verder ook niet over uitwijken want dat zou niet echt wat toevoegen aan dit verhaal 😉

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief, Like onze Facebookpagina en volg ons op LinkedIn & Instagram.

Via deze weg wens ik iedereen een heel gelukkig, gezond, gezegend en succesvol 2019!

 

Liefs,

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment